Home TOP NEWS Τελευταία μέρα για τον αμυντικό

Τελευταία μέρα για τον αμυντικό

match-omonoia-salamina-kazamias (30)-kaiafas


Τελευταία μέρα για μεταγραφές σήμερα, τελευταία ευκαιρία για προσθαφαιρέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού με ηγετικές ικανότητες, για να σουλουπώσει την κατάσταση στα μετόπισθεν, αλλά και για να αποκτήσει μια επιπλέον λύση ποσοτικά. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει σήμερα, με το τεχνικό τημ να αξιολογεί μέχρι αργά χθες το βράδυ επιλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις ενώπιον του. Πέραν του Άγους, το όνομα του οποίου είχε εδώ και μέρες διαρρεύσει, υπάρχουν δυο περιπτώσεις έμπειρων παικτών από Πορτογαλία. Επιπρόσθετα τις τελευταίες μέρες είχε προταθεί και ένα όνομα παίκτη από Αργεντινή, που είχε ρόλο ηγέτη σε όλες τις ομάδες που έπαιξε. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, αν δεν προχωρήσει θα είναι καθαρά λόγω του ότι αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Λατινική Αμερική και τίθεται θέμα προσαρμογής. Δεν αποκλείεται ενώπιον του ο Καϊάφας να έχει και παίκτες των οποίων τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά.

Το περιθώριο λάθους είναι προφανώς μικρό, πρώτο γιατί οι ανάγκες στην άμυνα φωνάζουν και δεύτερο γιατί πλέον δεν υπάρχει χρόνος για διορθώσεις. Οι όποιες αποφάσεις, θα φανούν εντός των επόμενων ωρών. Τα αποτελέσματα τους, στο γήπεδο…