Home TOP NEWS Τι προσθέτει ο Ζιγκί

Τι προσθέτει ο Ζιγκί

ziguy-badibanga


Λόγω της παρουσίας του στην ελληνική Superleague, ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο περισσότερος κόσμος τον ξέρει και εύχεται όλα να πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, να ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή και ο νεαρός Βέλγος να επαναλάβει χρονιές παρόμοιες με αυτές στον Εργοτέλη.

Ποια στοιχεία όμως προσθέτει ο Μπαντιμπαγκά μπροστά; Καταρχάς ταχύτητα και διεισδυτικότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει όλων των ειδών ακραίους, ικανότητα σαν αυτή που έχει ο Ζιγκί στο ένας εναντίων ενός δεν είχε. Μπορεί να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους συμπαίκτες του και παρότι δείχνει καλύτερα το ταλέντο του στον ανοικτό χώρο, λόγω τεχνικής κατάρτισης μπορεί να αντεπεξέλθει και όταν διαθέτει μικρούς χώρους.

Από κει και πέρα, προοπτική. Ο Μπαντιμπαγκά είναι μόλις 23 και ανήκει στη χρυσή φουρνιά των Αζάαρ, Μπεντέκε, Λουκάκου, Ντε Μπράιν με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης σε όλες τις μικρές εθνικές. Κάπου στην πορεία δεν είχε την εξέλιξη των προαναφερθέντων, το δείγμα στην Ελλάδα όμως αποδεικνύει πως πρόκειται για παίκτη με τρομερό ταλέντο και προοπτική σε ηλικία που αν το αποδείξει, θα έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία. Το σημαντικό βέβαια είναι να δικαιώσει τις συστάσεις που το συνοδεύουν μέσα στο γήπεδο! Γιατί στη θεωρία όλα καλά, αλλά αυτή δεν παίζει μπάλα.