Home TOP NEWS Μάλλον τους δίνουν πίστωση χρόνου

Μάλλον τους δίνουν πίστωση χρόνου

perez-batumi-2 - kazamias


Είναι δεδομένο πως Ματίας Πέρεζ και Τζάκσον Μεντί δεν έχουν προσφέρει ακόμα τα αναμενόμενα. Θα μας πείτε τώρα πως δεν έπαιξαν για να προσφέρουν, αλλά για να μην τους βάζει ο Καϊάφας που τους βλέπει 7 μέρες τη βδομάδα στη προπόνηση, πάει να πει πως δεν είδε ακόμα αυτά που θέλει. Τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται πολλά για το μέλλον τους. Φαίνεται όμως πως το τεχνικό τιμ αποφάσισε να τους πιστώσει, εκτός κι αν έρθουν λύσεις στα χέρια τους που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Αυτή είναι άλλωστε και η ενδεδειγμένη επιλογή. Στην Ευρώπη δεν μας βοήθησαν και αυτό μας στοίχισε, από αυτή την οπτική γωνία ελέγχεται ο προγραμματισμός. Δεν σημαίνει όμως πως δεν θα προσφέρουν στο πρωτάθλημα. Ο Μεντί πριν αποκτηθεί από την ομάδα μας, ήταν εκτός δράσης για 6 μήνες, ενώ όσον αφορά το Πέρεζ έχουμε ξαναγράψει πως παίκτες από Λατινική Αμερική πολλές φορές θέλουν χρόνο προσαρμογής.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε την αξία των δυο παικτών, ούτε να προβλέψουμε αν θα μας βγουν. Προς το παρόν κουβαλάνε την ρετσινιά πως δεν βοήθησαν στην Ευρώπη, όμως παίκτες με τέτοιο βιογραφικό πρέπει να κρίνονται σε βάθος χρόνου και όχι σε ένα μήνα.