Home TOP NEWS Ανεβείτε, σκοράρετε

Ανεβείτε, σκοράρετε

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-PAGKOS (3)


Σαφώς ανεβασμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση και ξεκάθαρα καλύτερη από τον αντίπαλο. Έφτιαξε αρκετές τελικές προσπάθειες, κάποιες από αυτές κλασσικές ευκαιρίες. Αν δεν σκοράρεις όμως, προφανώς δεν κερδίζεις και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κλώτσησε τις ευκαιρίες της στον κάλαθο των αχρήστων, δεν ήταν δυνατό να πάρει το τρίποντο.

Από τη στιγμή που ο Μίκαελ Ποτέ δεν αντικαταστάθηκε από ποδοσφαιριστή παρόμοιων χαρακτηριστικών, το βάρος του σκοραρίσματος έπεσε σε άλλους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ. Κυρίως στους Αντρέ Σκέμπρι, Κίλιαν Σέρινταν και Ονησίφορο Ρουσιά. Ο Σκέμπρι στη μέχρι τώρα καριέρα του απέδειξε πως έχει το γκολ, ο Σέρινταν άφησε υποσχέσεις με το ξεκίνημα του, ο Ονησίφορος ήταν πάντα αποδοτικός σε σχέση με τα λεπτά που έπαιρνε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής όμως δεν τελειώνει εύκολα φάσεις και αυτό στοιχίζει.

Θεωρούμε πως η ομάδα μπορεί να πάρει πολλά περισσότερα από τους 3 προαναφερθέντες επιθετικούς. Καθαρό μυαλό χρειάζεται, όταν αυτό απαιτείται για να τελειώσει η φάση. Τετ α τετ σαν αυτό που έχασε ο Αντρέ κόντρα σε Δόξα ή Ανόρθωση, είναι πολύ εύκολα για την κλάση του και αναμένουμε να αρχίσουν να γίνονται γκολ. Αν αυτό γίνει, τα πάντα θα μοιάζουν πιο απλά. Αν όχι, θα δυσκολευτούμε.