Home TOP NEWS Παραπέμπεται για το πανό Παύλου Φύσσα!

Παραπέμπεται για το πανό Παύλου Φύσσα!

ag4-omonoia-anorthosi-g (5)


Απίστευτο κι όμως κυπριακό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραπέμφθηκε στη δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ για πανό περιεχομένου ακατάλληλου για αθλητικούς αγώνες. Ποιο ήταν το πανό; Αυτό που αναρτήθηκε στη Βόρεια κερκίδα και έγραφε “Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί”. Ένα πανό που κανονικά θα έπρεπε να επαινείτε, όχι να παραπέμπεται.

Απορούμε πραγματικά τι είναι αυτό που πείραξε τον παρατηρητή και τι θα μας πουν οι δικαστές που ενδεχομένως θα τιμωρήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, για ένα αντι-φασιστικό αντι-ρατσιστικό πανό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δηλώσει “Μη παραδοχή” προφανώς λόγω της σημασίας του πανό, είναι όμως πολύ πιθανό να τιμωρηθεί! Με άλλα λόγια στο κυπριακό ποδόσφαιρο εξισώνεται το “Refugees Go Home” των αγαπημένων φιλάθλων της ομοσπονδίας, με ένα πανό για το Παύλο Φύσσα!

υ.γ. Την ίδια στιγμή που οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άνοιξαν το πανό, στην απέναντι κερκίδα, αυτή της Ανόρθωσης, ήταν αναρτημένος ο αγκυλωτός σταυρός, ο στόχος και διάφορα άλλα ναζιστικά σύμβολα. Πώς θα νιώθουν ακριβώς οι δικαστές όταν τα εξισώνουν με το πανό ΕΝΑΝΤΙΩΝ του νασιζμού; Αν παραπέμφθηκαν βέβαια και δεν “διέφυγαν” του παρατηρητή.