Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για νίκη

Ώρα για νίκη

ag4-omonoia-anorthosi-g (14)


Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά και ήδη νιώθουμε τις συνέπειες τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα (18:00, live omonoianews.com) και το τρίποντο είναι αδιαπαγμάτευτο. Ήδη όλοι εκείνοι που κυνηγάμε πλην της Ανόρθωσης, έχουν κερδίσει και έχουν ανοίξει, ελπίζουμε προσωρινά τη διαφορά.

Πέραν της άμεσης ανάγκης για βαθμούς, η νίκη είναι επιτακτική και για μακροπρόθεσμους λόγος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει σε πορεία ανάκαμψης, πορεία ανόδου, πορεία προς εκεί που είχε στοχεύσει. Καλές οι εμφανίσεις, όπως όμως είδαμε κόντρα στην Ανόρθωση, δεν δίνουν κατ’ ανάγκη τρίποντα. Σήμερα η ομάδα πρέπει να βάλει και ουσία στο παιχνίδι της για να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Εκτός του παιχνιδιού είναι οι Χριστοφή, Γκουλόν και Μαργκάσα, ενώ αμφίβολοι οι Ρούνιε και Λομπιανίτσε. Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι πάντως τέτοια που καμιά απουσία δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να έρθει πίσω στη Λευκωσία με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της.