Home TOP NEWS Ένας «Φαραώ» κλέβει τις εντυπώσεις

Ένας «Φαραώ» κλέβει τις εντυπώσεις

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (24)


Ήταν η καλοκαιρινή προσθήκη που ξάφνιασε πολλούς.

Αφενός γιατί αποκτήθηκε στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου και αφετέρου γιατί όλα έδειχναν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτούσε κεντρικό αμυντικό και τελικά πήρε αριστερό μπακ.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, sentragoal.com.cy

 

Ο Καρίμ Χαφέζ κλέβει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις (πολύ καλοί φαίνονται οι Ρομαρίκ, Μπαντιμπάγκα) από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν την τελευταία στιγμή στο «τριφύλλι».

Πήρε αμέσως φανέλα βασικού και αφού μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τη Δόξα, χθες εμφανίστηκε ακόμη καλύτερος.

Με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, «καθαρά» μαρκαρίσματα και καίριες επεμβάσεις δεν άφησε τον Ανδρέα Μακρή να γίνει απειλητικός (έγινε πρώτη αλλαγή από τον Πάους), ενώ και επιθετικά δεν υστέρησε.

Κάλυψε όλη τη γραμμή του για 80 λεπτά (μέχρι που έμεινε από δυνάμεις), ανεβοκατέβαινε συνεχώς και έδειξε πως οι σέντρες μπορούν να αξιοποιηθούν στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ που μπορούν να… σερβίρουν με μπαλιά ακριβείας.

Ο 19χρονος αμυντικός δείχνει πως έχει και το ταλέντο και την ποιότητα να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να καλύψει ιδανικά τη θέση του αριστερού μπακ.

Αν μάλιστα διατηρήσει την απόδοση του σε σταθερά επίπεδα, τότε δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και μετεγγραφή «λαχείο» για τους πράσινους.