Home TOP NEWS Αδιαπραγμάτευτο το μηδέν πίσω

Αδιαπραγμάτευτο το μηδέν πίσω

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (157)


Η συμμετοχή των Ούτσα Λομπιανίτσε και Ιβάν Ρούνιε στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αγία Νάπα, είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι ούτε με τον Ούτσα, ούτε με τον Ιβάν, που το πιθανότερο είναι να δούνε το παιχνίδι από τον πάγκο. Ο Καϊάφας πρέπει να βρει λύσεις.

Ποσοτικά είναι βέβαιο πως τις έχει. Ο Τζάκσον Μεντί και ο Τάσος Καντούτσης για το κέντρο της άμυνας και οι Ράμος, Δημητρίου, Φιλιώτης για δεξιά, είναι έτοιμοι να παίξουν εντεκάδα. Τα 2/4 της άμυνας που κράτησε το πρώτο μηδέν παθητικό για τη χρονιά κόντρα στην Ανόρθωση θα είναι μάλλον εκτός, η λευκή εστία και σε αυτό το ματς είναι όμως αδιαπραγμάτευτη. Και προφανώς όποιοι παίξουν επιβάλλεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Προφανώς θα προτιμούσαμε να μην έσπαγε η αμυντική γραμμή, να αποκτά σιγά σιγά ομοιογένεια. Με αυτή τη λογική θα προτιμούσαμε αν ο Ούτσα είναι εν τέλη έτοιμος, να παίξει δεξί μπακ και όχι κεντρικός αμυντικός για να γίνει μόνο μια αλλαγή και για να δείξουν οι Μεντί-Καντούτσης τι αξίζουν. Επειδή όμως τους τραυματισμούς δεν μπορούμε να τους ελέγχουμε, κάποια στιγμή θα γίνονται αλλαγές. Και κόντρα σε μικρές ομάδες όπως η Αγία Νάπα δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία. Η αυριανή νίκη θα ξεκινήσει από το μηδέν πίσω.