Home TOP NEWS Η μαφία της ρουμανικής διαιτησίας ξανακτυπά

Η μαφία της ρουμανικής διαιτησίας ξανακτυπά

alexandru-tudor-in-centrul-unui-scandal-de-proportii-e-suspect-foto


Στα πλαίσια του Άρσεναλ-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί απόψε, ο Κώστας Νικολακόπουλος του sport-fm.gr έκανε λόγο και για διαιτητική σφαγή των Λονδρέζων στο προηγούμενο τους μας με τη Ντινάμο.

*** Για να πω την αμαρτία μου, βλέποντας το Ντινάμο-Άρσεναλ 2-1 στο Ζάγκρεμπ, ένα πράγμα σκέφθηκα: η ΟΥΕΦΑ θέλει να σπρώξει την Ντινάμο να κάνει «κάτι» στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της, έστω να παίξει στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε βάλει ένα Ρουμάνο διαιτητή, που έπαιζε κάργα υπέρ της Ντινάμο (προσέξτε, με αντίπαλο ολόκληρη Άρσεναλ), οι δε επόπτες είχαν συνεχώς το σημαιάκι σηκωμένο σε κάθε κάθετη πάσα της Άρσεναλ, που ήταν μισό γκολ…

Μας κίνησε τη περιέργεια και ψάξαμε ποιοι ήτα οι σφαγείς. Εκεί αντιληφθήκαμε πως ήταν τα καλύτερα πουλέν της ρουμανικής διαιτησίας, αυτά που φαίνεται πως η UEFA ξέρε καλά που στέλνει. Και Τούντορ είχε το μενού και Χατεγκάν. Θα θυμάστε πως οι Ρουμάνοι φίλαθλοι πέρσι μας είχαν πει πως “Χατεγκάν και Τούντορ είναι ο καρκίνος του ρουμανικό ποδοσφαίρου”. Τελικά ξέρουν πολύ καλά που τους στέλνουν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Δεν μας φτάνουν τα εγκλήματα εκ των έσω εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έπρεπε να πέσουμε και πάνω σε αυτούς.

 

Referee

Ovidiu Haţegan (ROU)

Assistant referees

Octavian Șovre (ROU),

Sebastian Gheorghe (ROU)

Fourth official

Radu Ghinguleac (ROU)

Additional assistant referees

Alexandru Tudor (ROU),

Sebastian Colţescu (ROU)