Home TOP NEWS Η μόνη ομάδα που μας τρομάζει

Η μόνη ομάδα που μας τρομάζει

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (8)


Έχουν ολοκληρωθεί πλέον 4 αγωνιστικές. Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε την Ανόρθωση που πήγαινε τραίνο, δεν είναι ομάδα να φοβόμαστε. Ο πολυδιαφημισμένος αιώνιος κέρδισε με δυσκολία και πέναλτι που πίνει νερό τη Δόξα ενώ γενικά δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Ο Απόλλωνας ήταν κακός και έχασε από τη Σαλαμίνα. Η ΑΕΚ είναι ως τώρα η πιο σταθερή, αλλά ως εκεί, σταθερή.

Μόνο μια ομάδα μας τρομάζει μέχρι τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε κόντρα σε Άχνα και Δόξα. Μόνο αυτή μπορεί να μας φράξει το δρόμο και από τη στιγμή που την είδαμε σε δυο από τα τέσσερα μας παιχνίδια, είναι φυσιολογικό που ο κόσμος φοβάται μην είναι αυτή ο κανόνας. Η εμφάνιση με την Ανόρθωση ήρθε να μας θυμίσει πως μπορούμε για περισσότερα, μόνη της όμως δεν αρκεί, ειδικά από τη στιγμή που δεν έφερε νίκη.

Αδυναμίες έχουν όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας. Αυτός που θα τις διορθώσει, ή έστω θα τις μακιγιάρει, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Το δικό μας μέικαπ όπως φάνηκε περίτρανα στο τελευταίο ματς, είναι η συγκέντρωση, η διάθεση, το πάθος, μιας και ποιότητα υπάρχει. Επιβάλλεται να τα βλέπουμε κάθε εβδομάδα για να μην ξανασυναντήσουμε τον…κακό μας δαίμονα.