Home TOP NEWS «Σημειώνουν πρόοδο οι Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή»

«Σημειώνουν πρόοδο οι Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή»

ag2-ethnikos-omonoia-b (6)-margasa-goulon


Για την κατάσταση των τριών τραυματιών της ομάδας μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου, τονίζοντας πως είναι κοντά στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς. Στις δηλώσεις του στο ράδιο πρώτο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γκουλόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η νίκη στο Παραλίμνι βοήθησε την ομάδα να ανεβάσει ψυχολογία, ενώ με μια ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι θα βελτιώσει το κλίμα στις τάξεις του τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με Αγία Νάπα: «Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ σε τομείς που η ομάδα χρειάζεται να βελτιωθεί. Ήρθε το διπλό και αυτό από μόνο του έχει βοηθήσει την ομάδα. Η εμφάνιση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, όμως πιστεύουμε πως από μόνη της η νίκη μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος περίμενε καλύτερη εμφάνιση. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με Απόλλωνα: «Με τον Απόλλωνα θα δούμε την ομάδα να παρουσιάζεται όπως πρέπει. Με την Ανόρθωση δεν πήραμε τη νίκη λόγω των χαμένων ευκαιριών.
Θα έχουμε αρκετό κόσμο. Ο κόσμος περιμένει πολύ περισσότερα από την ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα για να πετύχει τη νίκη».

Για τους τραυματίες: «Σημειώνουν πρόοδο οι Γκουλόν, Μαργκάσα και Χριστοφή και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γκουλόν είναι ελαφρώς πιο μπροστά, θα επανεξεταστεί και θα δούμε κατά πόσον θα είναι σε θέση να βρεθεί στην αποστολή. Οι άλλοι δυο θα επαναξιολογηθούν εντός της βδομάδας».