Home TOP NEWS Τα μαθήματα είναι εκεί

Τα μαθήματα είναι εκεί

ag4-omonoia-anorthosi-g-Oikonomidis (17)


Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για την ακρίβεια, έχει συμβεί τόσες πολλές φορές τα τελευταία χρόνια που μπορεί να θεωρηθεί ο κανόνας: Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει άσχημα στο πρωτάθλημα, χάνει βαθμούς από μικρές ομάδες, τρέχει μετά να τους καλύψει. Συνήθως συνέρχεται κοντά στο τέλος του έτους, όταν είναι πλέον αργά.

Φέτος έδειξε σε πρώτο χρόνο να το κάνει αρκετά νωρίτερα, αν και ήδη είναι στο -5. Κόντρα στην Ανόρθωση ήταν καλύτερη από ότι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και φαίνεται πως το ηλεκτροσόκ στο 90 από τη Δόξα, ταρακούνησε τους πάντες στο Ηλίας Πούλλος. Τώρα βέβαια αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα πρέπει αν δείξουν πως έμαθαν από τα παθήματα και είναι πιο σοφοί, πιο έτοιμοι να συμπεριφερθούν σαν μεγάλη ομάδα.

Μια είναι η οδός, να επιστρέψουμε στις νίκες και να μείνουμε σε αυτές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημα, θα μας αφήσει για τα καλά πίσω και πολύ απλά δεν επιτρέπεται. Την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει, μετά παίρνει και τον Απόλλωνα και στοχεύει κάθε εβδομάδα πιο ψηλά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.