Home TOP NEWS Το “δεύτερο ξεκίνημα” να είναι αλλιώς

Το “δεύτερο ξεκίνημα” να είναι αλλιώς

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (6)


Μια ισοπαλία με την Ανόρθωση, δεν είναι ποτέ το τέλος του κόσμου, ειδικά όταν η ομάδα ήταν καλύτερη και δεν πήρε το τρίποντο καθαρά λόγω χαμένων ευκαιριών. Από τη στιγμή όμως που πριν την ισοπαλία με τη Κυρία προηγήθηκαν απώλειες βαθμών με Άχνα και Δόξα, το ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Θα θέλαμε να έχουμε τουλάχιστον 10 βαθμούς, όχι 5.

Κόντρα στην Ανόρθωση η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Κόντρα στην Αγία Νάπα, δεν αρκεί η απόδοση, πρέπει να έρθουν και οι τρεις βαθμοί. Το ματς της Κυριακής, είναι το πρώτο του “δεύτερου ξεκινήματος”, ενός που απαιτεί νίκες και μάλιστα συνεχόμενες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να κερδίσει, επιβάλλεται να το κάνει και με καλή απόδοση. Για να δει τη συνέχεια πιο ήρεμη, πιο αισιόδοξη.

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μια καλή εμφάνιση, δεν μπορεί να διαγράψει τόσο απλά τις προηγούμενες όχι και τόσο ελκυστικές. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια και πάνω από όλα, πρέπει να έρθουν νίκες, να σμικρύνει η απόσταση από τη κορυφή μέχρι να είμαστε σε θέση να την πατήσουμε.