Home TOP NEWS 90λεπτο για τέσσερις

90λεπτο για τέσσερις

Moulazimis-Ermis


Ο έλεγχος των 7 δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην εβδομάδα που πέρασε, από το Omonoianews. Τέσσερις ποδοσφαιριστές, που έχουν παραχωρηθεί με υποσχετικοί από το “τριφύλλι”, αγωνίστηκαν την εβδομάδα που πέρασε, ενώ ένας εξ αυτών πέτυχε γκολ. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ο μοναδικός που παίζει σε ομάδα Α’ Κατηγορίας, Δημήτρης Μουλαζίμης, ήταν στο αρχικό σχήμα του Ερμή στην ήττα με 2-1 από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Fragkeskou-Paeek

Βασικός ήταν ο Ανδρέας Φραγκέσκου στο παιχνίδι της ΠΑΕΕΚ με αντίπαλο την Αναγέννηση στη Δερύνειας, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο με την προσφυγική ομάδα, σκοράροντας μάλιστα στην αναμέτρηση, μειώνοντας στο 82ο λεπτό το σκορ σε 2-1.
Δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι ο Παναγιώτης Θεράποντος, που επίσης είναι δανεικός στην ομάδα της Κερύνειας.

Konomis-Aradippou

Σε ολόκληρη το 90λεπτο του Καρμιώτισσα-Ομόνοια Αραδίππου αγωνίστηκε ο Παντελής Κονομής. Η ομάδα της Αραδίππου, στην οποία αγωνίζεται ο νεαρός, έχασε με 1-0.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κέρδισε με 1-0 την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς εκτός έδρας, όμως ο Κωνσταντίνος Λούβαρης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι.

Στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας ως δανεικοί στην ΜΕΑΠ αγωνίζονται δύο νεαροί παίκτες από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την εβδομάδα που πέρασε, ο Γιώργος Ιβανόφ έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΠΕΠ, ενώ ο Απόλλωνας Βασιλείου έμεινε στον πάγκο. Να αναφέρουμε πως η ομάδα από το Πέρα Χωριό Νήσου κέρδισε με 3-0.

Το γκολ που σημειώθηκε στο Καρμιώτισσα-Ομο. Αραδίππου:

Η ΓΚΟΛΑΡΑ………..TΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΚΗ (NIΚΟΛΑ ΣΟΥΛΙΔΗ) ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

Posted by Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών on Saturday, 26 September 2015