Home TOP NEWS Αδυναμίες έχουν όλοι

Αδυναμίες έχουν όλοι

match-omonoia-salamina-kazamias (53)ziguy badibanga-kaiafas


Αντέδρασαν αρκετοί φίλοι στο άρθρο μας ότι το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τις διορθωτικές κινήσεις, είναι καλό και έχει δυνατότητες. Είναι αλήθεια ότι πέραν από δυνατότητες, έχει και συγκεκριμένες αδυναμίες, οπότε δεν μπορούμε να αδικήσουμε όσους μας άσκησαν κριτική. Τις βλέπουμε κι εμείς, εκείνο που λέμε είναι πως βελτιώθηκε. Και στο κάτω κάτω, αδυναμίες έχουν όλες οι ομάδες.

Αρκεί να πούμε ότι στη πλευρά που επιτίθεται το υπερόπλο Χριστοφή, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του ρόστερ του αιωνίου μας, με μπάτζετ 14 εκατομμύρια. Και σίγουρα δεν είναι η μόνη τους. Δεν θα κάνουμε προφανώς ανάλυση των ρόστερ των αντιπάλων μας, εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι πως πρέπει να δουλέψουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε, γιατί οι δυνατότητες υπάρχουν. Το ρόστερ πραγματικά είναι καλύτερο από πέρσι και δεν πρέπει να δίνουμε άλλοθι στον εαυτό μας και δικαιολογίες για ενδεχόμενη αποτυχία.

Η μεγαλύτερη αδυναμία μας κατά την προσωπική άποψη του γράφοντα, είναι πως λόγω των λαθών στον προγραμματισμό, πολλοί παίκτες άργησαν να έρθουν. Οι πρώτοι 1-2 μήνες λοιπόν είναι κρίσιμοι για την περαιτέρω πορεία μας, γιατί ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Δουλειά στα αγωνιστικά κενά λοιπόν, δουλειά και για μακροπρόθεσμες διορθώσεις σε θέματα οργάνωσης. Και αδυναμίες έχουν όλοι.