Home TOP NEWS Αυτή η μοναδική σχέση

Αυτή η μοναδική σχέση

jimmys3


Θα είναι μία δύσκολη αρχή της σεζόν και πάλι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το καλοκαίρι δεν κύλησε όπως όλοι ευχόμασταν, παρουσιάστηκαν αδυναμίες κι άλλα κενά, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με προβλήματα όμως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστούν τα όποια εμπόδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυνατότητες και καλείται να αφήσει τα προβλήματα πίσω της το συντομότερο δυνατό και σε αυτό έχουν όλοι ρόλο να διαδραματίσουν.

Η σχέση κόσμου-ομάδας παραμένει ξεχωριστή και το φεστιβάλ της Θύρας 9 ήρθε την κατάλληλη ώρα. Οργανωμένοι και μη, έγιναν ένα με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και όλοι συμμετείχαν στο πάρτι. Ενωμένοι σαν μία γροθιά, βλέπουν όλοι τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Σημαντική ήταν η τοποθέτηση του Νούνο Ασσίς, αρχηγού της ομάδας, που έστειλε το μήνυμα για καλύτερη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές συνεχάρηκαν την Θύρα 9 για την πολύ ωραία πρωτοβουλία της. Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές για τη σχέση του κόσμου με την ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να δει αισιόδοξα τη συνέχεια, μόνο με το κόσμο στο πλευρό της.