Home TOP NEWS Αγωνιστικά, μόνο αυτοί μπορούν

Αγωνιστικά, μόνο αυτοί μπορούν

ag3-omonoia-doxa-h (15)


Η χθεσινή συνάντηση εφορίας-προπονητή, καθώς και η συνεδρία στην οποία έδωσε το παρόν του και ο Κώστας Καϊάφας, δεν έβγαλε μεγάλη είδηση. Μερίδα του μιλούσε για ενδεχόμενη απομάκρυνση του, η διοίκηση όμως επίσημα δεν μίλησε ποτέ για κάτι τέτοιο. Και το απέδειξε χθες με τη στάση της. Έγιναν συστάσεις, σε κάποιο βαθμό έντονες, αλλά δίλημμα “μένει ή φεύγει” δεν φαίνεται να υπήρξε.

Η απόφαση της διοίκησης να μην “σοκάρει” με τις κινήσεις της, θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Κατακρίβιαν όχι και τόσο μεγάλο βάθος, αφού παίζουμε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Και είτε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τημ θα ανακάμψουν σαν σύνολο, είτε κανείς δεν ξέρει πως θα ξημερώσει η Κυριακή. Η μπάλα είναι πλέον στα πόδια τους, όσον αφορά το αγωνιστικό. Δυνατότητες έχουν, το θέμα είναι να τις δείξουν γιατί στα προηγούμενα άλλα 2 παιχνίδια, δεν…

Στο τέλος της ημέρας ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες. Οι θέσεις μας στα άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, είναι γνωστές και διατυπωμένες. Οι παίκτες όμως θα κρίνουν αν θα σπρώξουμε για εκσυγχρονισμό εν μέσω ηρεμίας ή προβληματισμού.