Home TOP NEWS Εγκώμια για Χαφέζ

Εγκώμια για Χαφέζ

Henk Houwaart (2)


Τρεις (ναι τρεις!) μετεγγραφές ανακοίνωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυο αναμενόμενες και μια… αναπάντεχη. Το Δημήτρη Χριστοφή, τον Ελντερ Καμπράλ (αναμενόμενες) και την … έκπληξη. Τον Αιγύπτιο Καρίμ Χαφέζ.

Του Πέτρου Παπαγιώργη / 24sports

Το 24sports, όπως και πριν από λίγες μέρες, στην περίπτωση του Ζιγκί Μπατιμπάγκα, …έψαξε λίγο περισσότερο τον νεαρό Αιγύπτιο, ποδοσφαιριστή, αποτεινόμενο, ξανά στο ίδιο έμπιστο άτομο. Γνώσεων και άμεσων παραστάσεων γαρ. Τον Χενκ Χάουαρτ. Μόνιμο κάτοικο Βελγίου, εδώ και πολλά χρόνια.

Ευχηθήκαμε αρχικά στον πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «χρόνια πολλά», αφού χθες είχε γενέθλια (έκλεισε τα 70) και στη συνέχεια του ζητήσαμε να σχολιάσει τον ποδοσφαιριστή.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης. Τον έχω δει πολλές φορές. Έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Λιρς. Είναι γρήγορος, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και διαθέτει πολύ καλή τεχνική. Στη Λιρς εκτελούσε τις περισσότερες στημένες φάσεις. Του αρέσει προωθείται συνεχώς και γενικά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πηγαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω στην πλευρά του. Εκτιμώ ότι θα βοηθήσει πολύ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ξέρω το βαθμό ετοιμότητας του αυτήν τη στιγμή, αλλά αν είναι έτοιμος, μπορεί να ενταχθεί αμέσως στην ομάδα».

Αυτά από τον πολύπειρο Ολλανδό κόουτς. Που έχει αποδείξει πλειστάκις ότι έχει γερό ποδοσφαιρικό μάτι. Και το κυριότερο. Αυτό που πιστεύει για ένα παίκτη θα το πει χωρίς περιστροφές και τις γνωστές σε τέτοιες περιπτώσεις διπλωματικές τάσεις. Νάστε σίγουροι ότι, αν είχε αρνητική άποψη, θα την έλεγε.

Τόχει ξανακάνει σε παλιότερη μας επικοινωνία για ποδοσφαιριστή που πήρε κάποτε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αποδείχτηκε… παλτό. Απλώς η αφεντιά μου δεν δημοσιοποίησε τα λεχθέντα, για ευνόητους λόγους.