Home TOP NEWS Ένιωσαν τη στήριξη, να ανταποδώσουν με νίκες!

Ένιωσαν τη στήριξη, να ανταποδώσουν με νίκες!

sheridan2


Καλώς ή κακώς ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτός είναι. Στηρίζει στις νίκες, στηρίζει στις ήττες, δεν εγκαταλείπει ποτέ την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους παίκτες της. Έτσι και χθες, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας που έδωσαν το παρόν τους στο Φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9 αποθέωσαν τους παίκτες που το επισκέφθηκαν. Μαζί με την αγάπη του κόσμου όμως, έρχονται και υποχρεώσεις. Και φέτος θέλουμε να δούμε τις υποσχέσεις να τηρούνται.

Ο κόσμος θα είναι εκεί, θα στηρίξει, θα σπρώξει στα δύσκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν του 12ου, έχει βάλει πλέον και αρκετή ποιότητα στο ρόστερ, παρά κάποιες συγκεκριμένες αδυναμίες του. Περιμένουμε λοιπόν μετά και τη τονωτική ένεση του ηθικού που δέχθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές μας, να ανεβάσουν ρυθμό και απόδοση, να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται απώλειες των άλλων και να κάνουν πορεία ανάλογη του ονόματος μας.

Η ήττα από την Άχνα, μπορεί να μπει πίσω μας μόνο με νίκες. Να βγει ο Σεπτέμβριος με 3 νίκες και θα δείτε πως αντιστρέφεται το κλίμα, να δείτε πως αλλάζει και η δυναμική με την είσοδο όλων των παικτών. Οι μόνοι που μπορούν να τις κάνουν, είναι οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό τημ. Να αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους και να δώσουν χαρά στο ΛΑΟ που είναι πάντα εκεί.