Home TOP NEWS Επαναλαμβάνει εαυτό στο ξεκίνημα

Επαναλαμβάνει εαυτό στο ξεκίνημα

ag2-ethnikos-omonoia-b (18)


Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Ομόνοια κάνει κάκιστο ξεκίνημα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρά μόλις 4 βαθμούς, μετρώντας την απώλεια πέντε βαθμών απέναντι σε δυο μικρομεσαίες ομάδες τον Εθνικό Άχνας και τη Δόξα.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.philenews.com

 

Λίγοι, πολύ λίγοι, οι 4 βαθμοί και έχασε νωρίς έδαφος. Οι πράσινοι πληρώνουν τα ατομικά λάθη κατά κύριο λόγο και τώρα… τρέχουν. Οι πράσινοι στην περσινή σεζόν νίκησαν στον πρώτο αγώνα την Ανόρθωση (3-2), ακολούθησε η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και στη συνέχεια η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-1).

Κακό ξεκίνημα είχε και τα προηγούμενα χρόνια το «τριφύλλι». Μάλιστα, τη σεζόν 2013-14 συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς, έχοντας απολογισμό μια νίκη και δυο ήττες, ενώ την προηγούμενη σεζόν (2012-13) είχε βαθμολογική συγκομιδή και πάλι μόλις τεσσάρων βαθμών (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Η Ομόνοια στη συνέχεια, μέχρι και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει τρία ματς, τα δύο εκ των οποίων είναι ντέρμπι. Ανόρθωση εντός έδρας, Αγία Νάπα εκτός και Απόλλων εντός έδρας. Οι πράσινοι έκαναν τη ζωή τους δύσκολη και περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν, παρόλο που στα ντέρμπι όλα είναι πιθανά.