Home TOP NEWS Γερό τεστ δυνάμεων

Γερό τεστ δυνάμεων

SAKI3794


Κύπρος-Βέλγιο σήμερα και δυο πράσινοι, οι Οικονομίδης και Γιωργαλλίδης, αναμένεται να βρεθούν στην εντεκάδα της Εθνικής μας. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες περιπτώσης στη καριέρα τους, καλούνται να μετρήσουν δυνάμεις κόντρα σε μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το σημερινό ματς είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Ο Αντώνης θα υπερασπιστεί την εστία του, απέναντι στο Ρομελού Λουκακού και τον Κρίστιαν Μπεντέκε (λογικά ξεκινάει ο πρώτος). Οι δυο θηριώδεις Βέλγοι αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες του Λίβερπουλ και έχουν μπει δυνατά στη χρονιά. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Ντε Μπράινε, ο Μέρτενς, έχουν επίσης καλή σχέση με τα δίκτυα. Είναι δεδομένο πως το Βέλγιο θα επιχειρήσει να επιβάλει το παιχνίδι του και να επιτεθεί με μανία. Ο Αντώνης θα έχει πολλή δουλειά να κάνει.

Πριν πάει όμως η μπάλα μέχρι τον Γιωργαλλίδη, εκείνοι που πρέπει να μοχθήσουν και να ιδρώσουν, είναι οι αμυντικοί και οι αμυντικοί μέσοι. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Οικονομίδης που απέναντι στους Ουαλούς είχε πολύ καλή απόδοση, σήμερα όμως ο πήχης ανεβαίνει. Η τριπλέτα των Βέλγων αναμένεται να αποτελείται από τους Βίτσελ, Φελαϊνί και Ντε Μπράινε και η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεις πολλούς άξονες πιο ταλαντούχους και παράλληλα δυνατούς από αυτό.

Ολόκληρη η Κύπρος έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει, θα είμαστε ψεύτες όμως αν λέγαμε πως δεν θα παρακολουθούμε πρώτα τα δικά μας παιδιά. Ειδικά ο Οικονομίδης που πριν 1,5 χρόνο ήταν σε μικρή ομάδα και πλέον έφτασε να παίζει με θηρία, ξέρει πως σε τέτοια ματς μπορεί να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές του μετοχές. Μιλώντας για αυτές παρεμπιπτόντως, θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα αν το συμβόλαιο του (έχει άλλα δυο χρόνια) αναπροσαρμοζόταν και επεκτεινόταν πρόωρα. Για να μην έχουμε σήριαλ του χρόνου.