Home TOP NEWS Οι επόμενες 3 καθορίζουν τη πορεία της

Οι επόμενες 3 καθορίζουν τη πορεία της

ag3-omonoia-doxa-c (81)


Μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Άχνα και Δόξα, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται νωρίς νωρίς με τη πλάτη στο τοίχο. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε πως το επόμενο ματς με την Ανόρθωση είναι καθοριστικό, αφού ειδικά αν χάσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει στο -8 και από νωρίς θα ψάχνει αλάνθαστη πορεία. Κρίσιμες όμως είναι και οι δυο αγωνιστικές που ακολουθούν την Ανόρθωση, με Αγία Νάπα και Απόλλωνα.

Είναι κρίσιμες για 3 λόγους. Ο βαθμολογικός είναι μάλλον περιττό να αναφερθεί. Ο ψυχολογικός είναι επίσης ευνόητος, αφού με νίκες θα ανέβει η διάθεση και η αυτοπεποίθηση. Ο τρίτος είναι γιατί το ματς με τον Απόλλωνα ακολουθεί διακοπή. Και μετά από αυτήν, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει πιο γεμάτη, με Χριστοφή, Μαργκάσα και Γκουλόν στη διάθεση του κόουτς, αλλά και όλο το ρόστερ σε πλήρη ετοιμότητα. Ο Γάλλος ίσως επιστρέψει πιο νωρίς, ως τότε όμως θα είναι στο 100%, το ίδιο ισχύει και για Ρόμαρικ-Καμπράλ.

Καλές οι θεωρίες βέβαια και τα μαθηματικά, για να τα καταφέρει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τρεις νίκες, πρέπει να αλλάξει άρδην η εικόνα. Οι παίκτες πρέπει να ζουν και να αναπνέουν για νίκες, να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο. Και το τεχνικό τημ, να έχει το καθαρό μυαλό να τους καθοδηγήσει. Δεν είναι δα και κανένα θαύμα. Αρκεί να παίξουν επιτέλους σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που ως τώρα δεν έκαναν.