Home TOP NEWS Κάθε γραμμή και ένα αστέρι!

Κάθε γραμμή και ένα αστέρι!

pegasus_LARGE_t_143761_106668009


Επιλογές ποδοσφαιριστών με ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία, υπάρχουν στο ρόστερ της Ομόνοιας και όντως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλων ομάδων, όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Αυτό που θα μετρήσει στην πορεία είναι η σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, σε συνδυασμό με την υγιή κατάσταση που θα μπορέσει να εκπέμψει η Ομόνοια, τόσο ως ομάδα, όσο και ως σύλλογος.

Σημαντικές κρίνονται οι προσθήκες που έγιναν από το «τριφύλλι» τις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου, με την κορυφαία (σύμφωνα με το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή) να κλείνει σε νεκρό χρόνο, αυτή του Ρομαρίκ.

Ο Καϊάφας έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, κάποιοι έμπειροι και άλλοι ταλαντούχοι και νεαροί. Αυτό που έχει σημασία είναι να αγωνίζονται αυτοί που θα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό τους και θα οδηγούν την Ομόνοια σε επιτυχίες.

Πάντως, στο ρόστερ των πρασίνων υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ηγετική φυσιογνωμία, προσόντα και θετική αύρα, οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να πάρουν από το χέρι την ομάδα τους και να την οδηγήσουν στην επιτυχία.

Το «Goal» τούς παρουσιάζει και εξηγεί γιατί αποτελούν τα αστέρια των πρασίνων, ένα σε κάθε γραμμή.
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΡΟΜΑΡΙΚ (ΑΜΥΝΑ)

Μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής, η σπουδαιότερη του καλοκαιριού βάσει βιογραφικού. Ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα, όπως της Ισπανίας (Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Σαραγόσα), της Γαλλίας (Μπαστιά, Λε Μαν) και του Βελγίου (Μπέβερεν). Από τη στιγμή που αγωνίστηκε με επιτυχία σε ομάδες υψηλού επιπέδου, θεωρητικά δεν θα έχει πρόβλημα όχι απλώς για να παίξει στην Ομόνοια, αλλά να κάνει τη διαφορά.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα αστέρια των πρασίνων και στο πρόσωπό του ο Καϊάφας στηρίζει πολλά για εκπλήρωση των στόχων της Ομόνοιας. Στα θετικά του Ιβοριανού άσου το γεγονός ότι αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως ανασταλτικός μέσος. Μαζί με τον Γκουλόν αναμένεται να αποτελέσουν τους… πύργους της μεσοαμυντικής γραμμής και εφόσον συνυπάρξουν, ο ένας θα καλύπτει θέση στην άμυνα και ο άλλος στην μεσαία γραμμή.

ΝΟΥΝΟ ΑΣΙΣ (ΚΕΝΤΡΟ)

Τα λόγια είναι περιττά για τον Πορτογάλο σταρ. Αποτελεί τον ηγέτη της Ομόνοιας, τον άνθρωπο που με τον τρόπο που αγωνίζεται και τις ενέργειές του ξεσηκώνει την εξέδρα. Λες και περνά μια δεύτερη εφηβεία. Από τα πόδια του περνά το παιχνίδι των πρασίνων και η φρεσκάδα του, αφού σε δυο μήνες θα πατήσει τα 38 χρόνια, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό «κλειδί» για την πορεία που θα χαράξει η Ομόνοια.

Είναι ο παίκτης-βαρόμετρο για το «τριφύλλι». Με μία κίνηση είναι ικανός να φέρει… τούμπα έναν αγώνα. Το έκανε πολλές φορές στο παρελθόν, να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να την οδηγήσει στην επιτυχία. Από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γήπεδά μας τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί κόσμημα για την Ομόνοια και τα κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ (ΕΠΙΘΕΣΗ)

Συνδυάζει ταλέντο με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Τα στοιχεία που τον συνοδεύουν -δύναμη, τρέξιμο, ντρίπλα, ισχυρό σουτ και πάθος- συνάδουν πλήρως με το παιχνίδι της Ομόνοιας, η οποία επιδιώκει να παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πράσινοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, ένα… βέλος που στα καλά του είναι ικανός να παρασύρει την οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα.

Είναι σε θέση να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως επιθετικός. Επιστρέφει πιο έμπειρος και το γεγονός ότι γνωρίζει την ομάδα και έχει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της, θα του επιτρέψει να μπει (πάλι) άμεσα στο πετσί της. Παράλληλα, η απόφασή του και μόνο να επιστρέψει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί, αν και έριξαν κι άλλες ομάδες δίχτυα για να τον κάνουν «δικό τους», φανερώνει τη θέλησή του να παίξει μπάλα για την Ομόνοια.