Home TOP NEWS Κόουτς, βρες τους τρόπους

Κόουτς, βρες τους τρόπους

1ag-omonoia-salamina-f (106)-Kaiafas


Ότι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχεται πίεση, είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Ο Κώστας Καϊάφας στηρίχθηκε από κόσμο και συμβούλιο, τον τελευταίο καιρό όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε. Και προφανώς όταν χάνονται βαθμοί από μικρότερες ομάδες, ευθύνη έχει και ο προπονητής κι ας γίνονται παιδαριώδη ατομικά λάθη.

Ο κόουτς καλείται στις λίγες μέρες που έχει μπροστά του, να βρει τις λύσεις για να βελτιωθεί άρδην η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε την αίσθηση πως το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να κάνει, είναι να εμπνεύσει ξανά τους παίκτες του. Εδώ και εβδομάδες ακούμε για καυγάδες και κόντρες, ο κόουτς διέψευσε στην ανοικτή του επιστολή προς το κόσμο, όσο όμως η εικόνα είναι τέτοια, οι φήμες δεν θα φεύγουν. Ο προπονητής πρέπει να εμπνεύσει τους παίκτες να παίξουν για το σύνολο, για τον εαυτό τους και για αυτόν.

Γράφτηκε επανειλημμένα, ποιότητα υπάρχει. Στο γήπεδο δεν βγαίνει όμως και βρισκόμαστε ήδη στο -5. Για να μην γίνει -8, επιβάλλεται το τεχνικό τημ να βρει τους τρόπους η ομάδα να μπει στο γήπεδο με πολύ διαφορετική διάθεση και πρόθεση να πάρει τη νίκη πάση θυσία.