Home TOP NEWS Κριτική και αυτοκριτική

Κριτική και αυτοκριτική

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (19)


Η πίεση που μπαίνει τις τελευταίες μέρες στο διοικητικό συμβούλιο είναι μεγάλη, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9. Οποιοσδήποτε δέχεται τόσο έντονη πίεση, φυσιολογικά μπαίνει σε στάση αυτοάμυνας και προσπαθεί να απορρίψει όσα του καταλογίζονται. Μέσα από όλη αυτή τη κατάσταση όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βγει πιο δυνατή.

Είτε αποδέχεται κανείς, είτε απορρίπτει, είτε δέχεται κάποια από αυτά και απορρίπτει άλλα από όσα λέγονται, για να φτάσουμε ως εδώ προηγήθηκαν πολλά, αρκετά πριν από αυτή τη διοίκηση, κάποια όμως με μέλη της παρόν. Προηγήθηκαν καταρχάς πέτρινα χρόνια όσον αφορά τίτλους, για να ακολουθήσουν και τεράστια χρέη. Πέρσι η οικονομική περισυλλογή ήταν αρκετή για να μείνουμε συσπειρωμένοι, φέτος όταν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αποτύχαμε.

Που θέλουμε να καταλήξουμε. Η διοίκηση δέχεται πίεση και προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της. Παράλληλα με αυτό, πρέπει να εξετάσει και τα σημεία που της καταλογίζει ο κόσμος. Να δει που πήγε λάθος, να δει τι μπορεί να διορθώσει, να αντιληφθεί πως επιβάλλεται να ακούσει το ΛΑΟ της, για να μην το χάσει. Γιατί ακόμα και μια μερίδα να χαθεί, θα είναι αμαρτία.