Home TOP NEWS Match Report: Πήρε την ουσία, απαιτείται βελτίωση

Match Report: Πήρε την ουσία, απαιτείται βελτίωση

ag5-agianapa-omonoia-b (31)


Έστω και με το στενό 1-2, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις νίκες. Παρότι μέχρι το 30′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε τις βάσεις για μια άνετη νίκη, ήταν στην επανάληψη νωθρή, δέχθηκε γκολ και άφησε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά απαιτείται βελτίωση.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ουραγός του πρωταθλήματος Αγία Νάπα. Μόλις στο 1′ ο Στογιάνοφ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Μπεμπέ, έφυγε μόνος απέναντι στο Γιωργαλλίδη και ευτυχώς, ο διεθνής πορτιέρο βγήκε νικητής στο τετ α τετ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε σιγά σιγά αλλά μέχρι το 15′ δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλη φάση, παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις. Μες το επόμενο πεντάλεπτο, 3 σουτ από Μπαντιμπάγκα (2) και Ασσίς έφυγαν άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 21′. Ο Χάφεζ έκανε σέντρα ο Σκέμπρι τη κεφαλιά και ο Μπριντιγκάρ μεγάλη απόκρουση. Στην επαναφορά, ο Μπαντμπάγκα δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει. 6 λεπτά μετά, ο Ζίγκι ανέβασε το δείκτη του σκορ. Μακρινή μπαλιά του Ράμος, ο Μπαντιμπάγκα έφυγε μόνος απέναντι στο Μπριντιγκάρ και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-2. Στο 36′ ο αντίπαλος λίγο έλειψε να μπει στο παιχνίδι. Ο Μγκούνι έδωσε με το στήθος στο Λαμπρόπουλο που ήταν τελείως μόνος, ο Ρόμαρικ όμως σαν από μηχανής Θεός έδιωξε σε κόρνερ.

Β΄ημίχρονο

Μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, Ασσίς και Ζίγκι συνδυάστηκαν όμορφα, η τελική πάσα του Νούνο όμως ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε. Τρία λεπτά μετά, ο Ζίγκι χόρεψε δυο αμυντικούς, το σουτ του όμως κόντραρε πριν γίνει γκολ. Στο 55′ ο Ζιγκι βρήκε το Μπεμπέ, με το Βραζιλιάνο να σουτάρει άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Χάφεζ έκανε υπέροχη ενέργεια περνώντας όποιο βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ. Η πρώτη φάση στο ημίχρονο για την Αγία Νάπα ήρθε στο 59′, με σουτ του Μάτσεν που απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης. Τελικά η Αγία Νάπα μείωσε. Στο 63′ ο Μάτσεν ντρίπλαρε δυο ποδοσφαιριστές μας και με σουτ στη κλειστή γωνία του Γιωργαλλίδη σκόραρε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντεψε να απαντήσει άμεσα, όμως η κεφαλιά του Σκέμπρι μετά από σέντρα του Χάφεζ πέρασε άουτ. Στο 80′ ένα σουτ του Ρομαρίκ αποκρούστηκε από τον Μπριντιγκάρ.

Συμπερασματικά

Ευχαριστημένοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το τρίποντο, αλλά το ματς έπρεπε να τελειώσει νωρίς και η εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο προβληματίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να κάνει σήμερα περίπατο και εμφάνιση αυτοπεποίθησης, αντί αυτού μας ανησύχησε κόντρα στον ουραγό. Όπως και να έχει το τρίποντο πρέπει να αξιοποιηθεί για να ηρεμήσει η ομάδα και να παίξει καλύτερα στη συνέχεια.

Δείτε τα γκολ του αγώνα.