Home TOP NEWS Να ηρεμήσουν, να παίξουν μπάλα

Να ηρεμήσουν, να παίξουν μπάλα

match-omonoia-salamina-kazamias (25)-team-goal


Κακά τα ψέματα, όταν ο προπονητής μιας ομάδας φτάνει σε σημείο σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα, να μιλάει για τσακωμούς με παίκτες, σημαίνει πως κάτι υπήρχε. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε το Κώστα Καϊάφα, ότι ήταν όλα στα πλαίσια του φυσιολογικού, όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα. Θα νιώθουμε πιο άνετοι όμως, όταν αυτά τα εσωτερικά θέματα – μεγάλα ή μικρά – επιλυθούν και η ΟΜΟΝΟΙΑ το δείξει στο γήπεδο.

Εντός των τεσσάρων γραμμών, κόντρα στην Άχνα πέραν των αγωνιστικών λαθών, είδαμε και παίκτες με κακή ψυχολογία, δεν είδαμε άλλους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά εδώ και καιρό μένουν εκτός, είδαμε γενικά πως το κλίμα οικογένειας που αποθεώσαμε στην αρχή του καλοκαιριού, δεν αντιπροσωπεύει τη παρούσα κατάσταση. Και όταν αυτοί που πατάνε χορτάρι δεν είναι μια γροθιά, δεν μπορείς να πας μακριά.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Καϊάφας επέλεξε να μιλήσει δημόσια για το θέμα, δεν αποτελεί ταμπού. Θα πούμε ευθέως λοιπόν, πως παρότι οι θέσεις μας για εκσυγχρονισμό είναι εκεί, δεδομένες και δεν αλλάζουν, αυτή τη στιγμή οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα και το κλίμα, είναι ο Καϊάφας και οι παίκτες του. Ας ηρεμήσουν λοιπόν, ας δουλέψουν σε ότι πήγε στραβά, αγωνιστικό και μη και να αρχίσουν να παίζουν βάση των πραγματικών δυνατοτήτων τους.