Home TOP NEWS Να κάνει το παιχνίδι της

Να κάνει το παιχνίδι της

omonoia-jagiellonia-kazamias (28)


Συγκέντρωση, καλή κυκλοφορία, επιθετικότητα. Αυτά περιμένουμε να δούμε αύριο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, από το πρώτο κιόλας λεπτό που θα πατήσει χορτάρι, με σκοπό βέβαια το γρήγορο γκολ. Αν αυτό δεν έρθει, να μείνει πιστή στο πλάνο, να μην χάσει τη προσήλωση της, να έχει τον πλήρη έλεγχο του ματς. Με υπομονή και επιμονή η νίκη θα έρθει, ακόμα κι αν φανεί πως η μπάλα δεν θέλει.

Τα πιο πάνω φαντάζουν προφανή, τα λέμε όμως γιατί στο τελευταίο της ματς, από την ώρα που στράβωσε το πράγμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε το ρυθμό, ήταν ανούσια, δεν μπορούσε να επιβληθεί ουσιαστικά. Όση ώρα έκανε το παιχνίδι της, ήταν επικίνδυνη. Όταν την παρέσυρε η Άχνα στο δικό της, δυσκολευόταν να κάνει οποιαδήποτε ευκαιρία. Και για μια ομάδα του μεγέθους μας είναι ανεπίτρεπτο.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πιάσει ρυθμό, όταν παιχτεί το παιχνίδι στην ένταση που η ίδια επιθυμεί, είναι πολύ λίγα τα πράγματα που μπορούν να κάνουν ομάδες του μεγέθους της Δόξας, της Άχνας και ούτω καθεξής. Αυτό ακριβώς πρέπει να μπει στο DNA μας, η νοοτροπία της μεγάλη ομάδας που θα ορίσει την όψη του ματς.