Home TOP NEWS Ο Σκέμπρι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τη Μάλτα και την αγαπημένη του θέση

Ο Σκέμπρι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τη Μάλτα και την αγαπημένη του θέση

Schembri-Malta (3)


Στην Times of Malta και τον Kevin Azzopardi μίλησε ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Μάλτας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ζητήθηκε από τον αρχηγό της Εθνική Μάλτας να μιλήσει για τους αγώνες κόντρα στην Ιταλία και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αναφέρθηκε και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Σκέμπρι άρχισε μιλώντας για τον λίγο χρόνο που είχε για ξεκούραση: «Αυτό το καλοκαίρι είχα πάρα πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση. Αμέσως μετά τις διεθνείς μου υποχρεώσεις επέστρεψα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για προετοιμασία. Ξεκινήσαμε προπονήσεις νωρίς αυτή τη χρονιά, αφού είχαμε να δώσουμε παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η προετοιμασία ήταν έντονη, όμως σωματικά νιώθω εξαιρετικά».

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για τους αγώνες της Εθνικής Μάλτας και τη σημαντικότητα τους: «Τα επόμενα επίσημα παιχνίδια με την Εθνική είναι πολύ σημαντικά για εμάς και πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η προσοχή μας είναι όλη στην Ιταλία, όμως δεν ξεχνάμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το Αζερμπαϊτζάν στην έδρα μας. Οι δύο αυτοί αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί για την ομάδα μας και ελπίζουμε να πάρουμε βαθμούς. Είναι σαφές πως η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά τα θαύματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Αναφέρθηκε επίσης για τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται: «Στην Εθνική ομάδα έχω παίξει σε αρκετές θέσεις, υπήρχε μια εποχή που μου ζητήθηκε να παίξω ως μέσος. Αν με ρωτούσατε που προτιμάω να παίζω θα έλεγα ως δεύτερος επιθετικός, που είναι η αγαπημένη μου θέση. Με την εθνική ομάδα δεν είναι εύκολο να παίζεις πίσω από τον επιθετικό γιατί η μπάλα δεν φτάνει συχνά προς το μέρος μου και τον περισσότερο χρόνο κυνηγάμε την κατοχή. Είναι δύσκολο, όμως σε γενικές γραμμές νιώθω άνετα σε αυτή τη θέση».

Η προετοιμασία της Εθνικής Μάλτας ενόψει του αγώνα με την Ιταλία συνεχίζεται. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:45. Βίντεο από την προπόνηση των Μαλτεζων:

Malta National Team training session MD -2 Italy vs Malta EQ2016A sneak peak of yesterday’ s National Team training session at the MFA Training Grounds

Posted by Malta Football Association – 1900 on Tuesday, 1 September 2015