Home TOP NEWS Πίσω από τις λέξεις…

Πίσω από τις λέξεις…

match-omonoia-salamina-kazamias (30)-kaiafas


Γράφτηκαν και λέχθηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα, γύρω από τα θέματα προγραμματισμού στην Ομόνοια. Για να νιώσει την ανάγκη ο τεχνικός τους «τριφυλλιού», ο Κώστας Καϊάφας να προβεί σε γραπτή δήλωση και να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους, πάει να πει ότι το όλο σκηνικό, είχε… ξεφύγει.
«Όλη η ευθύνη για τον προγραμματισμό είναι αποκλειστικά δική μου», παραδέχτηκε ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος δεν κρύφτηκε, αλλά ανέλαβε την ευθύνη, ενώ επισήμανε ότι έγιναν και κάποια λάθη.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Φυσικά και έγιναν λάθη, δεν είναι μυστικό, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε και σε διορθωτικές κινήσεις η Ομόνοια (πραγματικά δεν νομίζουμε να υπάρχει ομάδα που πετυχαίνει απόλυτα σε όλες τις μεταγραφές της…). Ειδικά όταν υπάρχει μάλιστα και η πίεση του χρόνου είναι αντιληπτό ότι μπορούν να γίνουν λάθη. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνεις…
Θέλησε επίσης ο Κώστας Καϊάφας να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του, γιατί η αλήθεια είναι ότι λέχθηκαν πολλά, σύμφωνα με τα οποία γίνονταν … διάφορα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής ήταν κατηγορηματικός… Όπως φυσικά και στη σχέση του με τη διοίκηση, γιατί πραγματικά κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα, αφήναν πολλά νοηθούν, ξεπερνώντας μάλλον και την… κόκκινη γραμμή.
Ο τεχνικός της Ομόνοιας ζει και αντιλαμβάνεται σε καθημερινή βάση τον αγώνα που γίνεται για οικονομική εξυγίανση. Ξέρει από πρώτο χέρι δηλαδή τι μεγάλη μάχη δίνουν καθημερινά οι διοικούντες για να φέρουν χρήματα στο ταμείο του σωματείου. «Δεν πρόκειται να κάνουμε τα λάθη που έκαναν άλλοι στο παρελθόν. Ποτέ μου δεν υποχρέωσα τη Διοίκηση και ούτε πρόκειται να το κάνω, για να βγει εκτός των οικονομικών της δυνατοτήτων», η… συνειδητοποιημένη τοποθέτηση του.
Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στον κόσμο για στήριξη και εμπιστοσύνη στην ομάδα.  «Εμπιστευτείτε μας. Δώστε μας τη θετική σας ενέργεια. Η ομάδα, όσο ο χρόνος περνά, θα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς.Πιστεύω στο ρόστερ μου και δηλώνω χωρίς καμία αναστολή, ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή», η επισήμανσης του Καϊάφα που… μιλάει από μόνη της.