Home TOP NEWS Το πιο βαρύ όνομα της μεταγραφικής

Το πιο βαρύ όνομα της μεταγραφικής

romaric-ronaldo


Για τις αδυναμίες μας και την τεράστια ανάγκη για αλλαγές στο οικοδόμημα μας, έχουμε γράψει. Όλα εκείνα είναι γεγονότα, που δεν είναι δυνατό να αλλάξουν από μια μεταγραφή, θα πανηγυρίζαμε μόνο αν τον (ή κάποιον ανάλογο) είχαμε από τον Ιούνιο, όχι το Σεπτέμβριο. Την ίδια στιγμή, οφείλουμε να πούμε πως ο Ντρι Ρομαρίκ, είναι το όνομα της μεταγραφικής. Το βιογραφικό του και οι παραστάσεις του είναι τέτοια, που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο.

149 συμμετοχές στη Ligue 1 της Γαλλίας, 121 στη La Liga της Ισπανίας, 44 στη Jupiler League του Βελγίου, συμμετοχές σε ομίλους του Champons League και του Europa League, βασικός και στα 3 παιχνίδια της Ακτής Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 κόντρα σε Βραζιλία, Βόρειο Κορέα και Πορτογαλία. Ο Ρομαρίκ δεν είναι στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, τότε το πιο πιθανό είναι να ερχόταν μόνο για διακοπές. Είναι όμως ένα τεράστιο όνομα, που έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο να αντεπεξέλθει στη Κύπρο, αλλά να κάνει και τη διαφορά.

Τώρα για το που θα παίζει, είναι απόφαση προπονητή. Είναι παρόμοια περίπτωση με τον Ερόλντ Γκουλόν, η φυσική του θέση είναι στα χαφ, παίζει με άνεση όμως και πίσω. Η διαφορά είναι πως ο Ρομαρίκ τα τελευταία 2 χρόνια στη Μπαστιά, παίζει συνεχώς στην άμυνα και μάλλον αυτό θα δούμε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, με τον Ερόλντ (που τονίζει συχνά πυκνά πως προτιμά τα χαφ) να παραμένει στον άξονα.