Home TOP NEWS Βαθμούς θα χάσουν, θα είμαστε έτοιμοι;

Βαθμούς θα χάσουν, θα είμαστε έτοιμοι;

1ag-omonoia-salamina-f (113)


Ήταν τόσο κακό το περσινό μας ξεκίνημα (για να είμαστε δίκαιοι, απόρροια των όσων έγιναν στο ματς με τη Ντινάμο) που για να πιστέψουμε πως μπορούμε για το κάτι παραπάνω και να γράψουμε άρθρα σαν αυτό που διαβάζετε φτάσαμε Μάρτιο. Φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ στραβοπάτησε κόντρα στην Άχνα, δεν είναι όμως η απώλεια τριών βαθμών που προβλημάτισε αλλά η αδυναμία της να μάθει από τα λάθη της.

Βαθμούς θα χάσουν όλοι πάρα πολλούς ως το τέλος. Αυτή την εβδομάδα για παράδειγμα έχουμε ΑΕΚ-Αποέλ, Απόλλων-ΑΕΛ, Ανόρθωση-Άχνα. Σχεδόν όλες οι ομάδες που αναφέρουμε είναι για την ώρα από πάνω μας βαθμολογικά έτσι λογικά αν κερδίσουμε τη Δόξα θα ανέβουμε κάποιες θέσεις. Εκείνο που μας νοιάζει βέβαια είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβαίνει αγωνιστικά και σε θέματα νοοτροπίας. Να συγκεντρωθεί στο στόχο από τώρα και να μην περιμένει τα τελευταία στάδια για να κάνει σπριντ.

Ο μαραθώνιος είναι μεγάλος και οι 3 βαθμοί απόσταση που έχουμε από τη κορυφή είναι προφανώς σχεδόν τίποτα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αρκετά να διορθώσει κι αν το πράξει θα έχει αρκετές ευκαιρίες για τη κορυφή. Αλλιώς, σούπα ξαναζεσταμένη. Στο χέρι του κόουτς και των παικτών του είναι, να αλλάξουν φέτος τα πράγματα.