Home TOP NEWS Στον αστερισμό του Ζίγκι

Στον αστερισμό του Ζίγκι

ag5-agianapa-omonoia-c (18)


Ήταν οπωσδήποτε ότι καλύτερο είχε να επιδείξει χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ και σίγουρα ένα από τα λίγα που θα κρατήσουμε από το ματς. Ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά επιβεβαίωσε πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και πως παιχνίδι με παιχνίδι, θα τον βλέπουμε καλύτερο. Σκόραρε δυο γκολ, αναστάτωσε άλλες 5-6 την αντίπαλη άμυνα, γενικώς, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και ο πιο επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Αν κανείς λάβει υπόψη του ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που μόλις έκλεισε μήνα στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ήρθε χωρίς προετοιμασία, γίνεται αντιληπτό πως ακόμα δεν είδαμε το 100% του. Από κάποιο σημείο και μετά άλλωστε, προφανώς κουράζεται και χάνει από την εκρηκτικότητα και τη ταχύτητα του. Χωρίς αμφιβολία πάντως, λόγω ποδοσφαιρικής αξίας και ηλικίας, ο Μπαντιμπανγκά είναι από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα.

Για τον Ζίγκι, ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους: δουλειά δουλειά δουλειά. Μας άρεσε πάντως τόσο το γεγονός πως μετά το ματς δεν κρύφτηκε και ανέφερε πως η απόδοση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά και η αυτοπεποίθηση του πως η ομάδα θα παίξει καλύτερα. Με τέτοιο τρόπο σκέψης, ίσως Ζίγκι…