Home TOP NEWS Συγκεντρωθείτε στο στόχο

Συγκεντρωθείτε στο στόχο

ag5-agianapa-omonoia-a (6)


Δεν αλλάζουμε άποψη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ της και δυνατότητες πολύ περισσότερες από αυτές που παρακολουθούμε. Έχουμε όμως την άποψη, πως είτε λόγω πίεσης, είτε λόγω του ότι λόγω χρέους τα τελευταία 1-2 χρόνια διαφοροποιήθηκαν οι στόχοι, έχουν μειωθεί και οι εντάσεις. Με άλλα λόγια, δεν μας φαίνεται η ομάδα συγκεντρωμένη στο στόχο, δεν μας φαίνονται οι παίκτες έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη και μακροπρόθεσμα τη διάκριση.

Τα πιο πάνω άλλωστε, έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός πως οι 3 που ξεχώρισαν χθες, ήταν οι Μπαντιμπάγκα, Χάφες και Ρόμαρικ. Οι πιο καινούριοι του ρόστερ, που δεν έκλεισαν καν μήνα στην ομάδα. Ίσως μάλιστα αυτό να συμβαίνει γιατί δεν έχουν ακόμα αποδεχθεί πως είναι ΟΚ να χάνεις, αλλά δεν θέλουμε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους υπόλοιπους. Περιμένουμε από τους πιο παλιούς να ανεβούν, περιμένουμε από όλους να έχουν απαιτήσεις από τον εαυτό τους και την ομάδα.

Ο κόσμος είναι πάντα εκεί, στηρίζει στις νίκες και τις ήττες. Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μην εκλαμβάνεται όμως τη στήριξη του ως αποδοχή μέτριων εμφανίσεων. Κυρίως μην ρίχνετε τον πήχη στον εαυτό σας, μην συμβιβάζεστε. Αφήστε τα όλα στην άκρη και εμφανίστε ξανά τα μάτια που γυαλίζουν. Το ματς αυτής της αγωνιστικής είναι το πιο καθοριστικό της χρονιάς. Αν το κερδίσουμε μέχρι το επόμενο. Αν όχι…δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε. Για αυτό ανεβείτε, δείξτε καλύτερο πρόσωπο από το χθεσινό, πάρτε το ντέρμπι.