Home TOP NEWS Άλλες ταχύτητες… στον πάγκο

Άλλες ταχύτητες… στον πάγκο

ag5-agianapa-omonoia-c-Badibanga (15)


Η είδηση ότι ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα προπονείται κανονικά, οπωσδήποτε χαροποίησε το Κώστα Καϊάφα. Ο Βέλγος πριν το τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι πάντως πολύ πιθανό, στο παιχνίδι με τον Ερμή τη Κυριακή να μείνει στο πάγκο και αυτό είναι που δοκιμάζει ο κόουτς τις τελευταίες μέρες.

Μετά τον Ερμή και την Πάφο ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ και Αποέλ, στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κτυπήσει ρέστα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν θα ήθελε να ρισκάρει κάποια υποτροπή του ανέτοιμου λόγω απουσίας 10 ημερών Ζίγκι και θα τον ξεκινήσει από το πάγκο των αναπληρωματικών. Στο πλευρό του θα έχει και το Δημήτρη Χριστοφή, αφού ούτε ο Τζίμης είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει παιχνίδι και ο κόουτς θα τον διαχειριστεί ανάλογα.

Όπως γίνεται σαφές, ο Καϊάφας θα έχει τρελές ταχύτητες στο πάγκο. Στην εντεκάδα θα ξεκινήσουν τριπλέτα μπροστά οι Σκέμπρι, Σέρινταν και Κιρμ, τρεις ποδοσφαιριστές που επίσης διαθέτουν μπόλικη ποιότητα. Ιδανικό σενάριο, η ΟΜΟΝΟΙΑ να διασφαλίσει τη νίκη και ο Χριστοφή να πάρει λίγο χρόνο για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Ο Μπαντιμπάγκα θα παίξει μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη.