Home TOP NEWS Άλλη μια “αντεπίθεση”;

Άλλη μια “αντεπίθεση”;

ag6-omonoia-apollwn-c (31)


Το φαινόμενο δεν είναι φετινό, χρόνια τώρα το παρακολουθούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει λάθη στον προγραμματισμό, μπαίνει άσχημα στο πρωτάθλημα, μένει πίσω από πολύ νωρίς. Έτσι έγινε και φέτος, αφού σε λίγες ώρες θα είμαστε στο -7, μόλις 6 αγωνιστικές μες τη σαιζόν. Και φέτος λοιπόν, από κυνηγοί πρωταθλήματος, γινόμαστε κυνηγοί ονείρων.

Σαν ιστοσελίδα, σαν ομάδα ατόμων, προτιμούμε πάντα να προσεγγίζουμε τα πράγματα υπό αισιόδοξο πρίσμα. Συνήθως λοιπόν σε αυτό το σημείο, θα λέγαμε πως από το επόμενο κιόλας παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Ότι οι 7 βαθμοί μπορούν να καλυφθούν, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα είμαστε όμως φέτος πιο ρεαλιστές.

Η πραγματικότητα είναι πως μπορεί και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, μπορεί να έρθουν και οι νίκες, συνήθως αυτό γίνεται. Όσο όμως αρνούμαστε πεισματικά να δούμε τα ίδια μας τα λάθη και να τα διορθώσουμε, κάπου εδώ θα καταλήγουμε πάντα αγωνιστικά και όχι μόνο. Αν θέλει να μιλά για υπομονή και αντεπίθεση η ομάδα ας το δείξει μες το γήπεδο. Αν θέλει η διοίκηση τον κόσμο κοντά, φέτος και μακροπρόθεσμα, ας του το δείξει έμπρακτα με εκστρατεία εγγραφής μελών. Ο κόσμος στηρίζει για χρόνια τυφλά, ας αναλογιστούν όλοι τι θα γίνει όταν κάποια στιγμή πάψει να το κάνει. Εκεί τον οδηγούν.

Η αντεπίθεση θα έρθει μόνο όταν πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σαν οικοδόμημα, οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια θα μένει δυστυχώς ημιτελής. Μακάρι να βγούμε ψεύτες, μακάρι να διαψευσθούμε, όμως η πρόσφατη ιστορία αυτό μας έχει δείξει.