Home TOP NEWS “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ζεί αιώνια για όσο έχει οπαδούς σαν τον Κωνσταντίνο”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ζεί αιώνια για όσο έχει οπαδούς σαν τον Κωνσταντίνο”

constantinos


Μια συγκινητική ιστορία αγάπης και αφοσίωσης στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δημοσιοποιεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Βασιλείου. Η ιστορία αφορά τον οπαδό της ομάδας μας Κωνσταντίνο, ο οποίος παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας. Διαβάστε πιο κάτω την ανάρτηση του Κώστα Βασιλείου. Respect αδερφέ Κωνσταντίνε, αυτός ο ΛΑΟΣ σίγουρα αξίζει πολλά περισσότερα από όσα παίρνει.

“Οι περισσότεροι ίσως τον έχετε δεί σε κάποιο αγώνα της ομάδας μας.Να κινείται αργά με τις πατερίτσες του για να πάρει την θέση του στο χώρο από τον οποίο παρακολουθούν τον αγώνα τα άτομα με αναπηρίες.
Μεγάλωσε στις γειτονίες μας και στα 25 χρόνια περίπου που τον γνωρίζω για ένα πράγμα είναι γνωστός.Για την παθολογική του αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ενα πρόβλημα υγείας στην παιδική του ηλικία του δημιούργησε σοβαρά κινητικά προβλήματα.Δεν στάθηκε όμως ποτέ ικανό να τον κρατήσει μακρυά απο την μεγάλη του αγάπη.Την ΟΜΟΝΟΙΑ μας.
Αυτο που έκανε όμως χθές ξεπερνά τα όρια της αγάπης.
Το αυτοκίνητο του παρουσίασε βλάβη και δεν μπορούσε να μεταβεί στο Αμμόχωστος.
Για αυτόν όμως δεν υπήρχε θέμα να μείνει μακρυά.Στις 15:00 πήρε τις πατερίτσες και διένυσε μια απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων για να μεταβεί στο Fan club 9 lakatamia και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο που θα αναχωρούσε στις 17:00.Για μας αυτός θα ήταν ένας απλός περίπατος.Για αυτόν ένας γολγοθάς.Κί όμως δεν ανάφερε σε κανένα τίποτα.Δεν παραπονέθηκε για τίποτα.Φτάνει που θα ήταν εκεί.
Οτάν με την επιστροφή του μου ζήτησε να τον πάρω στο σπίτι και του είπα “ρε μα ηρθές με τα πόδια ,γιατι δεν τηλεφώνησες να ρθει κάποιος να σε φέρει” η απάντηση του δείχνει την αγνότητα την θέληση και την αγάπη του. “Δεν ήθελα να ενοχλήσω κανένα…αν χρειαζόταν θα σερνόμουν ως το Αμμόχωστος”
RESPECT αδερφέ μου .Η ΟΜΟΝΟΙΑ για όσο έχει στις τάξεις της οπαδούς σαν εσένα θα ζεί και θα μεγαλουργεί αιώνια!!!”