Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ιβάν: “Πιστεύουμε πως αυτό το ματς θα αλλάξει τη χρονιά”

Ιβάν: “Πιστεύουμε πως αυτό το ματς θα αλλάξει τη χρονιά”

ag7-ermis-omonoia-d-Runje (7)


Στη σημασία που έχει η νίκη στον ψυχολογικό τομέα στάθηκε ο Ιβάν Ρούνιε που αποθέωσε και το συμπαίκτη του Ρόμαρικ για τη βελτίωση στην άμυνα. Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο Omonoianews.com για τη νίκη επί του Ερμή και τη σημασία της που έχει για όλους στην ομάδα.

«Ξέραμε πως πρέπει να κερδίσουμε και υπό αυτή τη έννοια είχαμε πίεση. Το τελευταίο καιρό δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και όλοι οι παίκτες νιώθαμε πως αυτό το ματς μπορεί να αλλάξει τη χρονιά», ανέφερε ο Ρούνιε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλαμε τη νίκη για να αρχίσουμε σερί από τρίποντα, να κτίσουμε τη ψυχολογία μας και να πάμε στα δύσκολα ντέρμπι πιο έτοιμοι. Μπήκαν και παίκτες που μας έλειψαν πολύ, νιώθουμε πιο δυνατοί για τη συνέχεια».

Ακολουθεί η Πάφος και το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Κροάτη, εξαρτάται αποκλειστικά από μας. «Μπροστά μας η Πάφος τώρα, στο σπίτι μας και θεωρώ πως από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Πάμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και τίποτα άλλο δεν είναι αποδεκτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον παρτενέρ του στην άμυνα:

KOS_8341

«Η βελτίωση στην άμυνα, είναι σαφής αφού δεχθήκαμε 1 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια και είχαμε και 2 ντέρμπι. Είναι καταρχάς θέμα αυτοπεποίθησης και στην Ευρώπη είμαστε καλοί αμυντικά, μετά κάποια εύκολα γκολ, με αστεία λάθη μας έριξαν τη ψυχολογία. Βελτιωθήκαμε στο τομέα αυτό, μπήκε και ο Ρόμαρικ που είναι πολύ έμπειρος και τα βρίσκουμε και είμαστε καλύτεροι πίσω».