Home TOP NEWS Πάθος και καθαρό μυαλό

Πάθος και καθαρό μυαλό

match-EL-omonoia-jagiellonia-b (38)


Ντέρμπι σήμερα και κανένα τέτοιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο. Ακόμα κι αν κάποιο εν τέλη κριθεί νωρίς ή με μεγάλο σκορ, σημαίνει πως η μια από τις δυο ομάδες έγειρε όλες τις λεπτομέρειες με το μέρος της, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της, επιβλήθηκε του αντιπάλου μέσω της εξαιρετικής της απόδοσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Για να την κατακτήσει, είναι λίγο πολύ γνωστά τα συστατικά. Πρώτο και πιο κύριο η επικράτηση του Καϊάφα στην τακτική σκακιέρα επί του Εμάνουελ είναι περισσότερο από αναγκαία. Οι δυο προπονητές έχουν μελετήσει πολύ ο ένας τον άλλο και θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου. Ο κόουτς καλείται να κάνει ματ στο Πορτογάλο και να κατευθύνει την ομάδα του στο τρίποντο.

Ότι κι αν κάνουν βέβαια οι προπονητές, μπάλα παίζουν οι παίκτες. Και οι δικοί μας επιβάλλεται να έχουν πρώτα από όλα πάθος. Να βγαίνουν πρώτοι σε κάθε μπάλα, να αρνούνται να χάσουν, να γυαλίζει το μάτι τους που λέμε. Και από κει και πέρα, να διαθέτουν το καθαρό μυαλό να σκοτώσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Ικανότητα υπάρχει, αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό χρειάζεται.