Home TOP NEWS Στο πλάνο Μαργκάσα ή Γκουλόν;

Στο πλάνο Μαργκάσα ή Γκουλόν;

ag2-ethnikos-omonoia-b (6)-margasa-goulon


Ο Κώστας Καϊάφας περίμενε με ανοικτές αγκάλες τους Ρενάτο Μαργκάσα και Ερόλντ Γκουλόν. Πλέον είναι και οι δυο διαθέσιμοι και είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιο από τους δυο θα επιλέξει για τους πρώτους έντεκα. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι δυο στον άξονα και να μείνει εκτός ο Οικονομίδης, είναι μάλλον απομακρυσμένο αφού έτσι ο Καϊάφας θα χαλά πλήρως τα χαφ.

Τι μπορεί να δώσει ο ένας λοιπόν και τι ο άλλος; Ξεκινάμε από το Μαργκάσα. Μπόλικο τρέξιμο, μπόλικη ενέργεια, τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική αφού είναι γνωστή η τρέλα και η στάση του. Ο Ρενάτο μπορεί με τα πνευμόνια του να καλύψει τους κενούς χώρους που παρατηρούνται ειδικά όταν χάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη μπάλα.

Όσον αφορά τώρα το Γκουλόν, σίγουρα δεν έχει τα τρεξίματα του Μαργκάσα. Προσθέτει όμως ύψος και δύναμη, είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια και αποτελεί στη καλή του μέρα φόβητρο αφού δύσκολα θα του την πάρεις. Ο Γκουλόν είναι διαφορετικής κοπής αμυντικό χαφ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως κτυπάει θέση και στο κέντρο της άμυνας. Η τελική απόφαση ανήκει προφανώς στο Καϊάφα.