Home TOP NEWS Τα λάθη απαγορεύονται, μειώστε τη διαφορά

Τα λάθη απαγορεύονται, μειώστε τη διαφορά

ag6-omonoia-apollon-kazamias (4)


Το πλην 7 είναι ήδη πελώριο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει σε 6 αγωνιστικές όσα λάθη δικαιούταν να κάνει σε ένα γύρο κι ακόμα παραπάνω. Ότι έγινε ως τώρα βέβαια δεν αλλάζει, εκείνο που μπορεί να ελέγξει από δω και πέρα, είναι να μην πετάξει άλλους βαθμούς δεξιά και αριστερά. Να βελτιώσει, αρχίζοντας από σήμερα, την εικόνα της και να αρχίσει να εκμεταλλεύεται απώλειες των άλλων.

Ο πρωτοπόρος τσάκισε την ΑΕΛ στο θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι του, κάτι που δείχνει πως οι ευκαιρίες να τον πλησιάσουμε θα είναι λίγες και πρέπει να τις αρπάξουμε. Από τους υπόλοιπους τους οποίους κυνηγάμε, τουλάχιστον 2 θα χάσουν στις επόμενες 36 ώρες βαθμούς. Απόλλωνας και Ανόρθωση τα λένε στο Τσίρειο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σαλαμίνα. Ντροπή πραγματικά που η ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχει αυτές τις ομάδες από πίσω και πολύ περισσότερο που δίκαια είναι πίσω τους.

Αν είναι να έρθει το πολυδιαφημιζόμενο ξέσπασμα και η αγωνιστική “αντεπίθεση”, καλά κάνουν να έρθουν σήμερα. Είναι ήδη αργά, αλλά τουλάχιστον υπάρχει κάποια βαθμολογική ελπίδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα των υπολοίπων και ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι μέσω της νίκης.