Home TOP NEWS Ένα γκολ δεν της αρκεί πάντα…

Ένα γκολ δεν της αρκεί πάντα…

erm-omo-14-15 (3)


Από την περίοδο 2012-13, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε από το Στάδιο Αμμόχωστος για παιχνίδι Πρωταθλήματος εφτά φορές. Στις τρεις αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα, άλλες τρεις τον Ερμή που χρησιμοποιούσε ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο και μια φορά τη Δόξα που αγωνιζόταν εκεί για μια χρονιά.

Κοινό χαρακτηριστικό των εφτά επισκέψεων της ομάδας μας στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι ο αριθμός των τερμάτων που σημείωσε. Σε όλα πέτυχε μόνο ένα γκολ, που σε τρεις αναμετρήσεις της χάρισε τη νίκη, σε τρεις έμεινε στην ισοπαλία αν και προηγήθηκε σε όλες, ενώ δέχθηκε την ήττα μια φορά. Δεν φέρνει πάντα τη νίκη το ένα γκολ που πετυχαίνει το τριφύλλι εκεί τα τελευταία τρία χρόνια, θα χρειαστούν περισσότερα!

Στην 8η αγωνιστική της περιόδου 2012-13, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στο Αμμόχωστος να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 1-1, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων. Το προβάδισμα για την ομάδα μας είχε δώσει ο Αντρέ Άλβες στο 69ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Το γκολ του Σοάρες έδωσε τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με 1-0, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου το 2012-13. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με τη βολίδα του Σοάρες στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με τέρμα του Σερφά μόλις στο 7ο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, την περίοδο 2013-14.

Προηγήθηκε στο 76ο λεπτό με τον Σκέμπρι, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ερμής ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, το 2013-14.

Με ήττα ολοκλήρωσε την χρονιά 2013-14 η ΟΜΟΝΟΙΑ, τερματίζοντας μάλιστα στην 5η θέση. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε στο σκορ με με τον Αλίπιο στο 32ο λεπτό, ο Ερμής πέτυχε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με τέρματα των Ταραλίδη και Ενρίκε.

Τον ένα βαθμό πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο αγώνα της 3ης αγωνιστικής την περίοδο 2014-15. Ο Μίκαελ Ποτέ έδωσε προβάδισμα στο “τριφύλλι”, με τον Ντιέγκο Λεόν να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Με το τρίποντο έφυγε από το Αμμόχωστος η ΟΜΟΝΟΙΑ την 4η αγωνιστική των Πλέι-οφ την περίοδο 2014-15. Με γκολ του Κιρμ, η ομάδα μας επιβλήθηκε του Ερμή με 1-0.