Home TOP NEWS Έχουν ανάγκη λεπτά, έχει ανάγκη ξεκούραση

Έχουν ανάγκη λεπτά, έχει ανάγκη ξεκούραση

ag7-ermis-omonoia-e-Oikonomidis (46)


Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Κώστα Καϊάφα να αφήσει τον Γιώργο Οικονομίδη στο πάγκο τη περασμένη Κυριακή και να ξεκινήσει με τους Μαργκάσα και Γκουλόν στον άξονα. Όχι προφανώς επειδή υστερούν οι δυο που έπαιξαν, αλλά γιατί προέρχονται από αποχή και ήταν δεδομένο ήταν κάποια στιγμή θα έμεναν από δυνάμεις. Πράγματι ο Γκουλόν ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο και ο Ρενάτο, που ήταν διακριθέντας αντικαταστάθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η λογική πίσω από την ολική αλλαγή στον άξονα, έχει δυο παραμέτρους. Η πρώτη είναι πως τόσο ο Γκουλόν όσο και ο Μαργκάσα έχουν ανάγκη λεπτά. Τα ντέρμπι πλησιάζουν και μέχρι τότε πρέπει να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους αλλά και να βρουν ρυθμό. Η δεύτερη παράμετρος, είναι πως ο Γιώργος Οικονομίδης είναι ο πιο καταπονημένος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη, έπαιξε και σε όλα τα ματς της Εθνικής, κάποια βασικός, κάποια αλλαγή. Έχει ανάγκη από ξεκούραση, αλλιώς ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμού.

Σε συνέχεια της πιο πάνω σκέψης, θεωρούμε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι Γκουλόν και Μαργκάσα να διατηρήσουν τις θέσεις τους στην εντεκάδα και αυτή την εβδομάδα για να ανέβουν και να πάρει ο “Γιόγιο” ρυθμό. Μέχρι τα ντέρμπι πάντως, οι πιθανότητες του Οικονομίδη να επανέλθει στους πρώτους έντεκα, θα ανέβουν αισθητά.