Home TOP NEWS Αγωνίστηκαν οι πέντε, γκολ ο Θεράποντος

Αγωνίστηκαν οι πέντε, γκολ ο Θεράποντος

Konomis-Aradippiu2


Από τους εφτά δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι πέντε πήραν χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Τρεις έπαιξαν σε ολόκληρη το 90λεπτο, ενώ δύο πέρασαν ως αλλαγή.

Την προηγούμενη βδομάδα ήταν ο Ανδρέας Φραγκέσκου που είχε σκοράρει με την ΠΑΕΕΚ, αυτή την αγωνιστική γκολ πέτυχε ο Παναγιώτης Θεράποντος. Ο πρώτος έμεινε στον πάγκο και ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στην αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο της Β’ Κατηγορίας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο Θεράποντος μείωσε στο σκορ στο 67ο λεπτό, όμως δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια του αγώνα και η ομάδα της Κερύνειας δέχθηκε την εντός έδρας ήττα.

Moulazimis-Ermis

Ξανά στο αρχικό σχήμα του Ερμή βρέθηκε ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ολόκληρη το 90λεπτο στην ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Konomis-aradippou

Τρίτο σερί 90λεπτο μετρά ο Παντελής Κονομής με τη φανέλα της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο νεαρός αμυντικός έχει το απόλυτο των λεπτών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Στον αγώνα κόντρα στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς η Ομόνοια έχασε με 2-1, με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.

Δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα του Νίκου & Σωκράτη Ερήμης ο Κωνσταντίνος Λούβαρης.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι δύο “πράσινοι” που δόθηκαν με υποσχετική στην ΜΕΑΠ. Για την 3η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας, η ΜΕΑΠ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αλκή Ορόκλινης. Σε ολόκληρη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Γιώργος Ιβανόφ, ενώ ως αλλαγή στο 59λεπτό πέρασε ο Απόλλωνας Βασιλείου.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση στην Ορόκλινη:

Φάσεις από το παιχνίδι στην Αραδίππου: