Home TOP NEWS Αντίδραση των οργανωμένων της Πάφου για το φιλικό

Αντίδραση των οργανωμένων της Πάφου για το φιλικό

Pafos-Paphos (1)


Οι οργανωμένοι της Πάφου δείχνουν την αντίθεση τους με τη διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα στους παλαίμαχους και τους διαιτητές. Η ανακοίνωση του ΣΥ.ΦΙ και της Θύρας 9 Πάφου:

Μετά λύπης και προ εκπλήξεως διαβάσαμε την ανακοίνωση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παλαιμάχων διαιτητών με σλόγκαν ενάντια στην βία!

Διαβάστε ΕΔΩ για το φιλικό.

Δηλαδή οι παλαίμαχοι που αγωνίστηκαν τις δεκαετίες του 70, 80, 90, όπως οι Kανάρης, Καϊάφας, Φίλιππος, Πετσας, Ευαγόρας, Καντηλος και πολλοί άλλοι, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα κοράκια όπως τους Λοιζου, Σκαπούλλη, Πάπουτσο και όλους τους υπόλοιπους; Αυτούς που με τα φάλτσα σφύριγματα τους, τις άδικες αποβολές τους, τα ανύπαρκτα offside, τα ακυρωθέντα τέρματα που μας στέρησαν τίτλους, που με τις αποφάσεις τους έκαναν τον κόσμο μας να παρεκτρέπεται στις κερκίδες νιώθοντας την αδικία; Τότε λυπούμαστε παρά πολύ. Είναι αυτοί οι κυριοι με τα μαύρα που υποκινούμενοι διαχρονικά εισάγουν την βία στα γήπεδα με τις αποφάσεις τους.

Εμείς ως οργανωμένοι Συ.Φι. ΟΜΟΝΟΙΑΣ-θύρα 9 Παφου καλούμε τους παλαίμαχους σε ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ του φιλικού αυτού για τους πιο πάνω λόγους αλλά και καθαρά για ιδεοπολιτικούς λόγους που δεν συνάδουν με την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ .

Υ.Γ. Μήπως θα ήταν καλό να τιμηθούν και οι καλύτεροι των καλύτερων όπως οι Χατζηστεφάνου και Χαπεσιης;