Home TOP NEWS Δεν πρόσθεσε ποτέ δεύτερη συνεχόμενη

Δεν πρόσθεσε ποτέ δεύτερη συνεχόμενη

AG6 - Omonia - Apollon - Kaz (160)


Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει βρει σε κανένα σημείο ως τώρα ρυθμό, δεν χρειάζεται να το λέμε, φαίνεται. Η ομάδα μας έχει διαρκώς σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί νωρίς νωρίς από τη κορυφή του πρωταθλήματος 7 βαθμούς. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 12 παιχνίδια (Ευρώπη και πρωτάθλημα), δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει δυο συνεχόμενες νίκες.

Ξεκίνησε με ήττα 1-0 από τη Ντινάμο Μπατούμι, την οποία κέρδισε στο ΓΣΠ 2-0. Ακολούθησε η ισοπαλία στο Μπιάλιστοκ με τη Γιαγκελόνια με σκορ 0-0 για να κερδίσουμε στο ΓΣΠ 1-0. Μετά δυο ισοπαλίες 0-0 και 2-2 με τη Μπρόντμπι και αποκλεισμός από Ευρώπη. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε με 5-3 τη Σαλαμίνα και απέτυχε να κερδίσει τα επόμενα 3 παιχνίδια, αφού Έχασε 1-0 από την Άχνα, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα και 0-0 με την Ανόρθωση. Κέρδισε 1-2 την Αγία Νάπα και έφερε νέα ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα.

Το αποτέλεσμα που κυριαρχεί είναι η ισοπαλία αφού εμφανίστηκε ως τώρα 6 φορές. Κέρδισε 4 φορές και έχασε 2. Αν θέλει να διεκδικήσει κάτι στο πρωτάθλημα, πρέπει να κάνει συνεχόμενες νίκες.