Home TOP NEWS Δεύτερη συνεχόμενη και μετά ρέστα

Δεύτερη συνεχόμενη και μετά ρέστα

ag7-ermis-omonoia-e (34)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε τη Κυριακή στις επιτυχίες, αφού κέρδισε στο Αμμόχωστος τον Ερμή. Η απόδοση της, δεν ήταν ήταν αυτή που αναμένει ο κόσμος, δεν ήρθε με άλλα λόγια το ξέσπασμα που τόσο περιμένουμε. Για το ποιος ευθύνεται για την πίεση και γενικότερα το γεγονός πως η ομάδα δεν βρήκε ακόμα ρυθμό, υπάρχουν διάφορες απόψεις. Ότι κι αν πιστεύουμε όμως τα βαθμολογικά δεδομένα είναι εκεί.

Αυτά λένε πως οι επόμενες 3 αγωνιστικές είναι καθοριστικές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο -7 από τη κορυφή και το -4 από το δεύτερο. Και τους δύο θα τους αντιμετωπίσει μέσα στον Νοέμβριο, θα έχει την ευκαιρία να τους πλησιάσει ή στη περίπτωση της ΑΕΚ ακόμα και να τη ξεπεράσει, αν χάσει κι από αλλού βαθμούς η ομάδα της Λάρνακας. Για να μπορέσει όμως να κτυπήσει ρέστα, πρέπει πρώτα να κερδίσει τη Πάφο.

Πρέπει να κολλήσει για πρώτη φορά στη χρονιά δεύτερη συνεχόμενη νίκη, να βελτιώσει έτσι τη ψυχολογία και τη θέση της, να πιστέψει στον εαυτό της. Τα ντέρμπι είναι έτσι κι αλλιώς εντελώς διαφορετικά αφού οι αντίπαλοι δεν περιμένουν πίσω από τη μπάλα και όλα μπορούν να συμβούν. Ας αντιληφθούμε λοιπόν πως όσο σημαντικά είναι αυτά, άλλο τόσο είναι και το ματς του Σαββάτου. Αν κερδηθεί αποκτούμε το δικαίωμα να κτυπήσουμε ρέστα.