Home TOP NEWS Δυο ντόπες και ρέστα

Δυο ντόπες και ρέστα

ag6-omonoia-apollon-kazamias (47)


Πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε, αφού διακόπτεται λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Οι παίκτες που απουσιάζουν από το Ηλίας Πούλλος είναι αρκετοί, στο μυαλό του Κώστα Καϊάφα και των συνεργατών του όμως είναι μόνο ο αγώνας με τον Ερμή σε δέκα μέρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χάσει ήδη αρκετούς βαθμούς και δεν έχει την πολυτέλεια για στραβοπάτημα.

Ο Ερμής φέτος δεν δείχνει ιδιαίτερα δυνατός, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη απωλέσει βαθμούς από υποδεέστερους αντιπάλους, όπως η Άχνα και η Δόξα. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να εξελιχθούν σε εύκολα και δύσκολα, ανάλογα με τα δικαιώματα που δίνει ο δυνατός. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε πολλά ως τώρα. Μπροστά της έχει μετά τον Ερμή τη Πάφο, δυο παιχνίδια βατά που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία.

Πρέπει να αξιοποιηθούν βασικά για πολλούς λόγους. Αρχικά για να αυξήσει τη βαθμολογική συγκομιδή της το συγκρότημα του Καϊάφα και γιατί όχι, να ανέβει θέσεις στο πίνακα. Κατά δεύτερον για να διορθωθεί κάπως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Και κατά τρίτον, γιατί έρχονται ντέρμπι με ΑΕΚ και Αποέλ και ως τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει βρει ρυθμό και να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Τις επόμενες 4 αγωνιστικές κτυπάμε ρέστα, είναι τόσο απλό. Είτε θα αξιοποιήσουμε το πρόγραμμα και θα πλησιάσουμε τη κορυφή, να γίνουμε ξανά διεκδικητές, είτε θα πνιγούμε από αυτό και θα συζητάμε ξανά τι έφταιξε. Ξέρουμε τι έφταιξε, ήταν οι καθυστερημένες διορθώσεις στον προγραμματισμό, το θέμα είναι αν προλαβαίνουμε το τραίνο, με νίκες στα άμεσα επόμενα παιχνίδια μας.