Home TOP NEWS Εμείς τον ξέρουμε τον τρόπο, εσείς;

Εμείς τον ξέρουμε τον τρόπο, εσείς;

ag5-agianapa-omonoia-b (30)


Στα επικοινωνιακά παιχνίδια το έριξε ο Απόλλωνας, μέσω του εκπρόσωπου τύπου του Φανούριου Κωνσταντίνου. Ο Φανούριος είπε σε δηλώσεις του πως ενδεχόμενη αποτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν καταστροφική ενώ για εκείνους κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πώς να ισχύσει άλλωστε Φανούριε όταν είσαι μια ακόμα ομάδα της σειράς κι εμείς η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για σας τι 5ος τι 6ος. Για μας υπάρχει μόνο η 1η θέση.

Εμείς την αντέχουμε τη πίεση όμως Φανούριε. Εδώ και 4-5 χρόνια είμαστε με το ένα πόδι στο γκρεμό και τερματίζουμε πάνω κάτω στην ίδια θέση μαζί σας. Βρεθήκαμε τόσες φορές με την πλάτη στο τοίχο, αλλά δεν πεθάναμε. Και να είσαι σίγουρος πως όταν καταφέρουμε να αλλάξουμε και κάποια πράγματα εσωτερικά (μέλη, επαγγελματική οργάνωση) θα ξαναγίνουμε φόβητρο.

Μπορείτε εσείς να ισχυρισθείτε το ίδιο; Όταν 10 ομάδες προσπαθούσαν να σας δώσουν πέρσι το πρωτάθλημα, όταν ακόμα και οι διαιτητές μέχρι τα πλέι οφ (εκεί μίλησαν τα πορτοκαλί συναισθήματα τους) σας είχαν στα όπα όπα και καταφέρατε να τερματίσετε 3οι αντί 1οι, μπορείς να ισχυρισθείς πως αντέχετε τη πίεση; Στα καλύτερα σας, είστε ότι εμείς με 13 εκατομμύρια χρέος και στα χειρότερα μας. Για αυτό κοπιάστε, ελπίζουμε φέτος χωρίς το 12ο Βασίλη Δημητρίου, να μιλήσουμε για πίεση και αντοχές.