Home TOP NEWS Ενώ αν ήταν πιο κοντά…

Ενώ αν ήταν πιο κοντά…

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Κάποιοι απόρησαν, άλλοι αντέδρασαν, πιο λίγοι σκέφτηκαν πως μπορεί να είναι κομμάτι στρατηγικής. Η είδηση πως θα διεξαχθεί φιλικό μεταξύ των Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους διαιτητές, σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενη. Και μέχρι στιγμής δεν δόθηκε κάποια εξήγηση για το σκεπτικό πίσω από τη διοργάνωση του συγκεκριμένου φιλικού.

Διαχρονικά οι σχέσεις δεν ήταν οι καλύτερες, αφού οι διαιτητές μας στέρησαν παιχνίδια και τίτλους. Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλοί μήνες από το Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ και το ρεσιτάλ του Αντώνη Χριστοδούλου. Ειδικά οι παλαίμαχοι μας, έχασαν πολλά βράδια τον ύπνο τους από “λάθη”. Είναι εύλογο το ερώτημα λοιπόν, τι θα εξυπηρετήσει το φιλικό;

Πιθανόν, όπως γράψαμε και χθες, να αποτελεί μέρος της προσέγγισης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γύρω από το θέμα “διαιτησία”, αφού ότι άλλο δοκίμασε δεν δούλεψε. Πιθανόν όμως και όχι. Το βέβαιο είναι πως αν η διοίκηση ήταν πιο κοντά στο κόσμο και αφουγκραζόταν τα συναισθήματα του δεν θα γινόταν τέτοιο φιλικό, ή θα εξηγούσε επαρκώς τη λογική πίσω από αυτή τη κίνηση. Είναι για αυτό που λέμε συνεχώς, πως η διοίκηση πρέπει να βρει τους τρόπους να προσεγγίσει το κόσμο, να έρθει πιο κοντά του. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνει από μια εκστρατεία εγγραφής μελών.